Luovutetaanko henkilötietojani?

Tietoja luovutetaan viranomaisille, toisille palkansaajien työttömyyskassoille, yrittäjäkassoille, työttömyysvakuutusrahastolle, vakuutus- ja eläkelaitoksille lain vaatiessa.

Teollisuusliitto ja Teollisuuden työttömyyskassa hallinnoivat yhdessä jäsenten tietoja silloin kun jäsen on sekä liiton että työttömyyskassan jäsen. Tämän lisäksi Teollisuuden työttömyyskassa luovuttaa Teollisuusliitolle jäsenmaksun vapautusta koskevat tiedot (ei kuitenkaan niihin liittyviä selvityksiä). Antamasi tiedot Teollisuusliittoon päivittyvät samalla myös kassassa. Teollisuusliiton tietosuojakäytänteistä saa lisätietoja tästä. Jos asiasi koskee työttömyyskassan etuuksien maksatusta, toimitathan tiedot silloin vain kassaan.

Tietojasi käsitellään Futunio Oy:n hallinnoimassa järjestelmässä. Olemme tehneet Futunion kanssa tietojenkäsittelysopimuksen tietojen turvallisesta ja asianmukaisesta käsittelystä.

Takaisinperintää varten tietoja käsitellään myös Intrum Justitian kanssa. Tällöin annetaan käytännössä vain ne tiedot, jotka ovat välttämättömiä perinnän suorittamiseksi. Olemme tehneet Intrum Justitian kanssa tietojenkäsittelysopimuksen tietojen turvallisesta ja asianmukaisesta käsittelystä.

Tietoja ei luovuteta EU:n ulkopuolelle.