Tietoa työttömyyskassasta

Teollisuuden työttömyyskassa on Suomen suurin teollisuuden alojen työttömyyskassa ja samalla yksi isoimmista palkansaajakassoista. Jäseniä kassassa on 134 782 (31.12.2020). Kassa otti käyttöön nykyisen nimen vuonna 2018, kun Puualojen ja Teollisuusalojen työttömyyskassat sulautuivat Metallityöväen Työttömyyskassaan.

Maksamme työttömille jäsenillemme ansiopäivärahaa. Maksamme myös vuorottelukorvausta vuorotteluvapaan ajalta sekä liikkuvuusavustusta.

Jäsenten toiveiden ja tarpeiden huomioiminen sekä hyvä palvelu ovat tärkeitä arvojamme. Kehitämme toimintaamme jatkuvasti. Tarjoamme monipuoliset ja nykyaikaiset sähköiset palvelut.

Kassa toimii Helsingin Hakaniemessä sijaitsevan keskustoimiston lisäksi 11 Teollisuusliiton aluetoimistossa eri puolella Suomea.

Kassan hallinto

Työttömyyskassallamme on kolmiportainen hallintorakenne. Hallintoelimet ovat edustajiston kokous, valtuusto ja hallitus. Lisäksi hallituksemme nimeämä johtoryhmä hoitaa työttömyyskassan operatiivisia toimintoja.

Toimisto

Palvelemme jäseniämme noin 100 hengen voimin. Suurin osa meistä työskentelee Hakaniemessä, jossa hoidamme etuuskäsittely- ja asiakaspalvelutehtävien lisäksi johdon ja hallinnon tehtäviä. Meistä noin 20 työskentelee...

    Tilastoja

    Maksamme jäsenillemme ansiopäivärahaa, vuorottelukorvausta ja liikkuvuusavustusta. Täältä löydät tietoja maksetuista etuuksista ja saapuneista hakemuksista. Tilastokoosteeseen olemme koonneet tärkeimpiä lukuja edellisen kuukauden ajalta. Kuukausitilastosta puolestaan löydät...

      Saavutettavuusseloste

      Tämä saavutettavuusseloste koskee Teollisuuden työttömyyskassan verkkosivua www.teollisuuskassa.fi. Se on laadittu ja päivitetty 22.9.2020. Palvelun saavutettavuuden on arvioinut ulkopuolinen asiantuntijaorganisaatio tammikuussa 2020 ja sen pohjalta palveluun...