Tietoa työttömyyskassasta

Teollisuuden työttömyyskassa on Suomen suurin teollisuuden alojen työttömyyskassa ja samalla yksi isoimmista palkansaajakassoista. Kassa otti käyttöön nykyisen nimen vuonna 2018, kun Puualojen ja Teollisuusalojen työttömyyskassat sulautuivat Metallityöväen Työttömyyskassaan.

Maksamme työttömille jäsenillemme ansiopäivärahaa. Maksamme myös vuorottelukorvausta vuorotteluvapaan ajalta sekä liikkuvuusavustusta.

Jäsenten toiveiden ja tarpeiden huomioiminen sekä hyvä palvelu ovat tärkeitä arvojamme. Kehitämme toimintaamme jatkuvasti. Tarjoamme monipuoliset ja nykyaikaiset sähköiset palvelut.

Kassa toimii Helsingin Hakaniemessä sijaitsevan keskustoimiston lisäksi 11 Teollisuusliiton aluetoimistossa eri puolella Suomea.

Kassan hallinto

Työttömyyskassallamme on kolmiportainen hallintorakenne. Hallintoelimet ovat edustajiston kokous, valtuusto ja hallitus. Lisäksi hallituksemme nimeämä johtoryhmä hoitaa työttömyyskassan operatiivisia toimintoja.

Tilastoja

Maksamme jäsenillemme ansiopäivärahaa, vuorottelukorvausta ja liikkuvuusavustusta. Täältä löydät tietoja maksetuista etuuksista ja saapuneista hakemuksista. Tilastokoosteeseen olemme koonneet tärkeimpiä lukuja edellisen kuukauden ajalta. Kuukausitilastosta puolestaan löydät...

    Toimisto

    Palvelemme jäseniämme noin 100 hengen voimin. Suurin osa meistä työskentelee Hakaniemessä, jossa hoidamme etuuskäsittely- ja asiakaspalvelutehtävien lisäksi johdon ja hallinnon tehtäviä. Meistä noin 20 työskentelee...