Luottamushenkilö: keskiviikkona kassan infotilaisuus A-kassan jäsenyydestä

Teollisuuskassan infotilaisuudet luottamushenkilöille pyörivät taas viikoittain. Jos olet työpaikkasi luottamushenkilö, tervetuloa mukaan!

Seuraava luottamushenkilöiden info järjestetään keskiviikkona 17.11. klo 13-14 aiempaan tapaan etänä Teamsin kautta. Tilaisuudessa käsitellään A-kassan jäsenyyteen liittyviä asioita.

Lisäksi käymme vapaamuotoisesti läpi esille tulevia aiheita, jotka voivat liittyä yleisesti työttömyysturvaan tai esimerkiksi kassan palveluihin ja käsittelytilanteeseen. Voit tietysti tulla mukaan myös vain kuuntelemaan esitystä.

Kysymyksiä voit lähettää myös etukäteen luottamushenkilöiden omalta sivulta, josta löydät lisäksi Teams-linkin tilaisuuteen. Olethan huomannut, että voit liittyä infotilaisuuteen myös älypuhelimella – lataa tällöin vain Teams-sovellus kännykkääsi.

Lue myös nämä

TYJ: Työttömyyskassoja on ensi vuonna 18

Vuoden 2022 alussa tulee voimaan kolme kassafuusiota, minkä johdosta työttömyyskassojen määrä laskee 21 kassasta 18 kassaan. Rakennusalan työttömyyskassa ja Työttömyyskassa Finka fuusioituvat vuodenvaihteessa Teollisuuden työttömyyskassaan....