Luottamushenkilö: tule testaamaan Teollisuuskassan LiveChatia!

Teollisuuskassa aloittaa LiveChat -palvelun testauksen torstaina 21.10. Testausta jatketaan aina marraskuun loppuun asti.

Mikä on LiveChat?

LiveChat täydentää Chatbotia, joka on käytössä Teollisuuskassan etusivulla. Chatbotista eroten LiveChatiin voit itse kirjoittaa kysymyksesi työttömyysturvaan liittyen, ja robotin sijaan Teollisuuskassan työntekijä on vastaamassa kysymyksiisi.

LiveChat on tällä hetkellä testausvaiheessa, joten kiitämme etukäteen kärsivällisyyttäsi, jos pieniä teknisiä ongelmia tai viivettä esiintyy.

Ketkä sitä voivat käyttää?

Jos toimit kassan asiamiehenä, eli esimerkiksi luottamushenkilönä, voit tulla testaamaan LiveChatin demoversiota luottamushenkilöiden omilla sivuilla.

Palvelu on käytössä tällä hetkellä vain suomeksi.

Milloin sitä voi käyttää?

Vastaamme kysymyksiisi LiveChatissa torstaisin klo 9.00-12.00 ja perjantaisin klo 10.00-14.00. 

Mistä se löytyy?

LiveChatin demoversiota voit testata luottamushenkilöiden omilla sivuilla.

Sivuille kirjautumiseksi tarvitset salasanan. Salasana lähetetään kassan asiamiehiksi ilmoittautuneille kuukausittaisessa uutiskirjeessä. Jos olet kassan asiamies etkä ole silti saanut salasanaa, ota yhteyttä kassan asiakaspalveluun.

LiveChatiin

Lue myös nämä

TYJ: Työttömyyskassoja on ensi vuonna 18

Vuoden 2022 alussa tulee voimaan kolme kassafuusiota, minkä johdosta työttömyyskassojen määrä laskee 21 kassasta 18 kassaan. Rakennusalan työttömyyskassa ja Työttömyyskassa Finka fuusioituvat vuodenvaihteessa Teollisuuden työttömyyskassaan....