Tietosuojakoulutus kassan asiamiehille katsottavissa jälkikäteen

Teollisuuden työttömyyskassa järjesti kassan asiamiehille tietosuojakoulutuksen keskiviikkona 26.5.2021. Koulutuksen voi nyt katsoa jälkikäteen videotallenteena. 

Koulutuksessa käsitellään arkaluontoisten henkilötietojen, jotka voivat olla esimerkiksi palkka- ja sairaustietoja, käyttöä toimiessasi kassan asiamiehenä.

Tietosuoja-asioihin keskittyvän etäkoulutuksen videotallenteen löydät luottamushenkilöiden omalta sivulta. Sivuille kirjautuminen vaatii salasanan, joka on lähetetty sähköpostitse kevään aikana kassan asiamiehille. Jos et ole saanut salasanaa, ota yhteyttä kassan asiakaspalveluun, puh. 020 690 455. 

Kassa järjestää luottamushenkilöille ja muille kassan asiamiehille korona-aikana infotilaisuuksia Teams-ohjelman välityksellä joka viikko. Infotilaisuuksiin pääset osallistumaan luottamushenkilöiden omalta sivulta.

Lue myös nämä

Jäsentutkimus 2021

Vastanneista 98 % oli sitä mieltä, että luotettavuus, palvelevuus ja asiantuntevuus kuvaavat työttömyyskassaa hyvin tai erittäin hyvin. Tutkimuksen tavoitteena oli selvittää Teollisuuden työttömyyskassan jäsenten tyytyväisyyttä...