Jäsenistölle lähetetyn tiedotteen avaamisessa ollut ongelmia

Teollisuuden työttömyyskassa lähetti tiistaina koko jäsenistölleen viestin eAsiointiin ja samasta viestistä kopion sähköpostitse, joka koski A-kassasta tehtyä sulautumispäätöstä. Kyse ei ollut huijausviestistä. 

eAsiointiin lähetetyssä tiedotteessa kerrotaan, että Teollisuuskassa ja Rakennuskassa ovat vahvistaneet sulautumispäätöksen Avoimeksi työttömyyskassaksi 1.1.2022 alkaen.

eAsiointiin saapuneesta tiedotteesta lähetettiin myös kopio sähköpostilla, jotta jäsenemme voisivat lukea viestin myös ilman verkkopankkitunnuksia vaativaa kirjautumista eAsiointiin. Lähetämme kassassa sähköpostimme pääasiallisesti suojattuina, koska haluamme taata turvallisen yhteydenpidon jäseniimme.

Kyse ei ollut huijaussähköpostista. Valitettavasti palveluntarjoajamme palvelimet eivät kestäneet suurta määrää viestejä, minkä vuoksi sähköpostissa mukana ollut linkki ei toiminut kaikilla ja viestit ovat voineet saapua mihin vuorokaudenaikaan tahansa.

Kaikki ei siis mennyt suunnitellusti, otamme tästä opiksi ja olemme pahoillamme aiheutuneesta vaivasta. Voit lukea sulautumispäätöstä koskevan tiedotteen myös kotisivuiltamme ilman kirjautumista eAsiointiin tai sähköpostin avaamista alta:

Avoin työttömyyskassa on 190 000 jäsenen suurkassa – A-kassa aloittaa vuodenvaihteessa

Lue myös nämä

Ansiopäivärahan ikäraja nousi 18 vuoteen

Muutos tuli voimaan elokuun ensimmäisenä päivänä. Ansiopäivärahaa voidaan maksaa tästä eteenpäin 17-vuotiaalle vain tietyin edellytyksin. Ansiopäivärahaa voidaan 1.8.2021 jälkeen maksaa 17-vuotiaalle, jos tämän oppivelvollisuus on...

Ota yhteyttä -lomakkeet toimivat taas

Kassan yleiseen käyttöön ja työnantajille tarkoitetut sähköiset Ota yhteyttä -lomakkeet toimivat jälleen maanantaina 5.7. ilmenneen virhetilanteen jälkeen.  Jäsenet voivat lähettää viestejä kassaan myös suojatun yhteyden...