Vastaa Teollisuuskassan vuoden 2021 jäsenkyselyyn

Teollisuuden työttömyyskassa tekee jäsenille suunnatun jäsenkyselyn. Tutkimuksessa selvitetään kassan toiminnan ja palveluiden toimivuutta tällä hetkellä, sekä uusia tapoja palvella jäseniämme entistä paremmin myös jatkossa. Kaikki mielipiteet ja kommentit ovat tärkeitä, jotta voimme kehittää edelleen toimintaamme!

Tutkimukseen voi vastata päätelaitteella, esimerkiksi älypuhelimella tai tietokoneella. Vastaaminen kestää noin 5-10 minuuttia, ja vastanneiden kesken arvotaan 8 kpl 100 euron lahjakortteja. Arvontaan osallistuminen on vapaaehtoista eikä yhteystietoja yhdistetä vastauksiin.

Kysely lähetetään sähköpostitse Teollisuuden työttömyyskassan jäsenille, joille on myönnetty kassasta etuutta, mutta myös muut työttömyyskassan jäsenet voivat vastata kyselyyn.

Kyselyyn vastaamiseen kuluu noin 5-10 minuuttia, ja kysely on avoinna 23.5.2021 asti.

Vastaa kyselyyn

Pahoittelemme tiistaina ja keskiviikkona 4.-5.5. lähetetystä kyselystä aiheutunutta ylimääräistä vaivaa, joka johtui kyselyyn johtaneesta virheellisestä linkistä. Ongelma on nyt korjattu ja kysely on lähetetty uudelleen kaikille alkuperäisille vastaanottajille sähköpostitse.

Lue myös nämä

Kassan edustajiston kokous koolle kesäkuussa

Teollisuuden työttömyyskassan edustajiston kokous pidetään tiistaina 15.6.2021 kello 10 alkaen. Kokous järjestetään etäyhteyksien kautta koronatilanteesta johtuen. Kokouskutsut lähetetään edustajille vapun jälkeisellä viikolla. Voimassa olevien sääntöjen...

A-kassa etenee

Finkan edustajisto hyväksyi sulautumisen Avoimeen työttömyyskassaan Työttömyyskassa Finkan edustajiston kokous hyväksyi lauantaina esityksen Finkan ja Rakennusalan työttömyyskassojen sulautumisesta Teollisuuden työttömyyskassaan. Uuden kassan nimeksi tulee Avoin...