Kassan edustajiston kokous koolle kesäkuussa

Teollisuuden työttömyyskassan edustajiston kokous pidetään tiistaina 15.6.2021 kello 10 alkaen. Kokous järjestetään etäyhteyksien kautta koronatilanteesta johtuen. Kokouskutsut lähetetään edustajille vapun jälkeisellä viikolla.

Voimassa olevien sääntöjen mukaisesti kokousedustajina toimivat Metallityöväen Työttömyyskassan edustajistoon vuonna 2016 vaaleilla valitut kokousedustajat.

Viiden vuoden välein kokoontuva edustajiston kokous käyttää ylintä päätäntävaltaa työttömyyskassassa. Edustajiston kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat sekä muut kutsussa ilmoitetut asiat.

Lue myös nämä

Jäsentutkimus 2021

Vastanneista 98 % oli sitä mieltä, että luotettavuus, palvelevuus ja asiantuntevuus kuvaavat työttömyyskassaa hyvin tai erittäin hyvin. Tutkimuksen tavoitteena oli selvittää Teollisuuden työttömyyskassan jäsenten tyytyväisyyttä...