Kassan käsittelytilanne ruuhkautunut – puhelinpalvelun aukioloaikoihin muutoksia

Teollisuuden työttömyyskassaan on vuodenvaihteessa saapunut runsaasti päivärahahakemuksia, jonka vuoksi käsittelytilanne on poikkeuksellisesti ruuhkautunut.

Kassa keskittää toimintojaan hakemusten nopean käsittelyn takaamiseksi, minkä vuoksi myös kassan puhelinpalvelu on tilapäisesti auki vain aamupäivisin klo 8.30-12.00. Lisäksi kassan puhelinpalvelu on suljettu torstait 14.1. ja 21.1. sekä perjantaina 29.1.

Voit tarkistaa päivärahahakemusten käsittelytilanteen ja tulevien viikkojen hakemusten käsittelyaikaennusteen täältä.

Pahoittelemme hakemusten käsittelyn viivästymisestä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

Lue myös nämä

Aluetoimistoissa ei asiakaspalvelua

Teollisuusliiton aluetoimistot ovat toistaiseksi kiinni koronaepidemiasta johtuen. Teollisuuden työttömyyskassa palvelee asiakkaitaan sähköisesti ja puhelimitse. Etuusasioissa voit ottaa meihin yhteyttä lähettämällä viestin eAsioinnissa tai kotisivujen Ota...