Ansiopäivärahan maksatus nopeutuu

Teollisuuden työttömyyskassa nopeuttaa ansiopäivärahan maksamista. Jatkossa päiväraha voidaan maksaa jo seuraavana arkipäivänä, kun hakemus on käsitelty.

Kassan maksamien ansiopäivärahojen maksu tileille käsittelyn jälkeen nopeutuu. Jatkossa päivärahat voivat tulla maksuun jo käsittelyä seuraavana arkipäivänä. Muutos koskee sekä ansiopäivärahan ensi- että jatkohakemuksia.

Aiemmin päivärahan maksussa on kestänyt 2-3 arkipäivää, kun hakemus on käsitelty. Nyt se voidaan maksaa entistä nopeammin 1-2 arkipäivässä.

Päivärahaa ei voida kuitenkaan maksaa esimerkiksi viikonlopun tai arkipyhien aikana, joten esimerkiksi perjantaina käsitellyn hakemuksen perusteella maksettu päiväraha on tilillä aikaisintaan maanantaina.

Vuorottelukorvaus ja liikkuvuusavustus maksetaan kerran viikossa keskiviikkoisin kuten tähänkin asti.

eAsioinnin asetuksissa voit tilata tekstiviesti-ilmoituksen maksuun tulevasta etuudesta. Saat puhelimeesi tiedon maksupäivästä ja tilillesi maksettavasta summasta sen jälkeen, kun hakemuksesi on käsitelty.

Lue myös nämä

Aluetoimistoissa ei asiakaspalvelua

Teollisuusliiton aluetoimistot ovat toistaiseksi kiinni koronaepidemiasta johtuen. Teollisuuden työttömyyskassa palvelee asiakkaitaan sähköisesti ja puhelimitse. Etuusasioissa voit ottaa meihin yhteyttä lähettämällä viestin eAsioinnissa tai kotisivujen Ota...

Veroprosentti ansiopäivärahaa maksettaessa

Työttömyyskassa saa pääsääntöisesti suoraan verottajalta ennakonpidätystiedot. Veroprosenttisi nostetaan kuitenkin vähintään 25 prosenttiin ansiopäivärahaa maksettaessa, ellet toimita kassaan muutosverokorttia. Palkkaa varten annettua verokorttia tai sähköisesti etuutta...

Etuusmaksut ja verotus vuodenvaihteessa

Ennakonpidätys ja verokortit Tammikuussa ennakonpidätys toimitetaan vuoden 2019 joulukuun ennakonpidätystiedoilla. Ennakonpidätys etuuksista on vähintään 25 prosenttia. Verokertymät nollataan vuodenvaihteessa. Työttömyyskassa saa pääsääntöisesti suoraan verottajalta uudet...