Usein kysyttyä lomautuksista ja työttömyysturvasta

Koronavirusepidemian aiheuttama kriisi näkyy kaikkien arjessa ja monen työpaikalla myös lomautuksina.

Pyrimme käsittelemään saapuvat hakemukset mahdollisimman nopeasti, ja asiakaspalvelumme sähköisesti ja puhelimitse auttaa ongelmatilanteissa. Toivomme, että ennen yhteydenottoa tarkistat, löytyisikö vastaus kysymykseesi

Lue myös nämä

Hakemusmäärät jatkoivat kasvuaan toukokuussa

Hakemusmäärät ja ansiopäivärahaa saaneiden jäsenten osuus kaikista jäsenistä ovat kasvaneet toukokuussa. Teollisuuden työttömyyskassa on tehnyt kiireellisiä toimenpiteitä hakemusten käsittelyajan pitämiseksi hyvänä. Teollisuuden työttömyyskassaan saapuneiden ansiopäivärahahakemusten...

Työttömyysturvan maksatusta sujuvoitetaan

Työttömyysturvaan on tehty koronatilanteen aiheuttaman käsittelyruuhkan johdosta uusia väliaikaisia muutoksia. Muutosten tarkoituksena on hakemusten käsittelyn helpottaminen ja nopeuttaminen kassoissa. Väliaikainen laki on voimassa 31.10.2020 saakka....