Oletko jäämässä lomautetuksi? Katso pikaohjeet videolla

Täältä löydät pikaohjeet lomautustilanteeseen suomeksi, ruotsiksi, englanniksi, viroksi ja venäjäksi.

Pikaohjeet suomeksi

Snabbguide på svenska

Quick guide in English

 

Kuidas taotleda sundpuhkuse ajal päevaraha?

В начале вынужденного отпуска

Lue myös nämä

Hakemusmäärät jatkoivat kasvuaan toukokuussa

Hakemusmäärät ja ansiopäivärahaa saaneiden jäsenten osuus kaikista jäsenistä ovat kasvaneet toukokuussa. Teollisuuden työttömyyskassa on tehnyt kiireellisiä toimenpiteitä hakemusten käsittelyajan pitämiseksi hyvänä. Teollisuuden työttömyyskassaan saapuneiden ansiopäivärahahakemusten...

Työttömyysturvan maksatusta sujuvoitetaan

Työttömyysturvaan on tehty koronatilanteen aiheuttaman käsittelyruuhkan johdosta uusia väliaikaisia muutoksia. Muutosten tarkoituksena on hakemusten käsittelyn helpottaminen ja nopeuttaminen kassoissa. Väliaikainen laki on voimassa 31.10.2020 saakka....