Elina Laine

Elina Laine kassan palvelupäälliköksi

Laine on aiemmin työskennellyt palveluesimiehenä monialaisessa työllisyyspalvelussa Helsingin kaupungilla ja Uudenmaan TE-toimistossa. Hän on työskennellyt myös TE-toimistossa asiantuntijana työttömyysturvayksikössä. Työllisyydenhoito on tätä kautta Laineelle varsin tuttua, vaikka työttömyyskassamaailma onkin uusi.

Koulutukseltaan Laine on hallintotieteiden maisteri julkisjohtamisesta. Hän on opiskellut myös julkisoikeutta ja englantia.

Vapaa-ajalla Laine harrastaa liikuntaa ja urheilua, tietokonepelejä ja toimii SPR:ssä osaston varapuheenjohtajana. Yhdeksän vuotta Alkossa jätti kiinnostuksen viinikulttuuriin.

Laine aloittaa työskentelynsä kassassa haastavana ajankohtana. ” Olen todella innoissani aloituksesta, ja kärsimättömänä ihmisenä minulle sopii tällainen kovassa vauhdissa mukaan tuleminen. Samalla olen kuitenkin myös ison haasteen edessä kuten muukin organisaatio, mutta uskon että meillä on hyvät edellytykset hoitaa tätä kriisiä omalta osaltamme”, Laine arvioi.

Lue myös nämä

Hakemusmäärät jatkoivat kasvuaan toukokuussa

Hakemusmäärät ja ansiopäivärahaa saaneiden jäsenten osuus kaikista jäsenistä ovat kasvaneet toukokuussa. Teollisuuden työttömyyskassa on tehnyt kiireellisiä toimenpiteitä hakemusten käsittelyajan pitämiseksi hyvänä. Teollisuuden työttömyyskassaan saapuneiden ansiopäivärahahakemusten...

Työttömyysturvan maksatusta sujuvoitetaan

Työttömyysturvaan on tehty koronatilanteen aiheuttaman käsittelyruuhkan johdosta uusia väliaikaisia muutoksia. Muutosten tarkoituksena on hakemusten käsittelyn helpottaminen ja nopeuttaminen kassoissa. Väliaikainen laki on voimassa 31.10.2020 saakka....