Aluetoimistoissa ei asiakaspalvelua

Koronavirusepidemia etenee, ja työttömyyskassassa pyrimme omalta osaltamme hidastamaan epidemian leviämistä ja suojaamaan jäseniämme ja työntekijöitämme tartunnalta. Tästä syystä aluetoimistoissa ei ole henkilökohtaista asiakaspalvelua toistaiseksi.

Etuusasioissa voit ottaa meihin yhteyttä lähettämällä viestin eAsioinnissa tai kotisivujen Ota yhteyttä-lomakkeella. Puhelinpalvelumme palvelee normaalisti ma-ke ja pe 8.30-15.00.

Lue myös nämä

Hakemusmäärät jatkoivat kasvuaan toukokuussa

Hakemusmäärät ja ansiopäivärahaa saaneiden jäsenten osuus kaikista jäsenistä ovat kasvaneet toukokuussa. Teollisuuden työttömyyskassa on tehnyt kiireellisiä toimenpiteitä hakemusten käsittelyajan pitämiseksi hyvänä. Teollisuuden työttömyyskassaan saapuneiden ansiopäivärahahakemusten...

Työttömyysturvan maksatusta sujuvoitetaan

Työttömyysturvaan on tehty koronatilanteen aiheuttaman käsittelyruuhkan johdosta uusia väliaikaisia muutoksia. Muutosten tarkoituksena on hakemusten käsittelyn helpottaminen ja nopeuttaminen kassoissa. Väliaikainen laki on voimassa 31.10.2020 saakka....