Teollisuusliiton urapalvelut jäsenille

Teollisuusliitto tarjoaa jäsenilleen jäsenetuna monipuoliset urapalvelut verkossa. Palvelu on maksuton, ja voit käyttää sitä silloin, kun sinulle parhaiten sopii.

Yhteistyökumppani UP Partnersin kanssa tuotettujen urapalveluiden tavoitteena on tarjota jäsenille tukea ja ohjausta työelämän eri tilanteisiin, esimerkiksi uuden työn etsimiseen, omaan kehittymiseen ja työhyvinvointiin.

Verkkopalvelussa käytössäsi on monipuolinen valikoima verkkokursseja, videoita, webinaareja sekä mahdollisuus varata puhelin- tai videovalmennusaika henkilökohtaiselle ohjaukselle. Kirjautuminen uraportaaliin tapahtuu verkkopankkitunnuksilla. Lisätietoa palvelusta löydät Teollisuusliiton sivuilta.

Uraportaalista löytyvällä Taitava työnhakija -kurssilla otetaan askeleita taitavampaan työnhakuun ja uuden työn löytämiseen. Kurssit voi suorittaa ajasta ja paikkakunnasta riippumatta netin kautta.

Lue myös nämä