Teollisuusliitto tarjoaa urapalvelun jäsentensä käyttöön

Teollisuusliitto  on huhtikuusta 2019 alkaen tarjonnut jäsenilleen Taitava työnhakija -verkkokursseja, ja lokakuusta 2019 alkaen urapalvelu laajeni kokonaiseksi portaaliksi verkossa.

Yhteistyökumppani UP Partnersin kanssa tuotettujen urapalveluiden tavoitteena on tarjota jäsenille tukea ja ohjausta työelämän eri tilanteisiin, esimerkiksi uuden työn etsimiseen, omaan kehittymiseen ja työhyvinvointiin.

Verkkopalvelussa käytössäsi on monipuolinen valikoima verkkokursseja, videoita, webinaareja sekä mahdollisuus varata puhelin- tai videovalmennusaika henkilökohtaiselle ohjaukselle. Kirjautuminen uraportaaliin tapahtuu verkkopankkitunnuksilla. Lisätietoa palvelusta löydät Teollisuusliiton sivuilta.

Uraportaalista löytyvällä Taitava työnhakija -kurssilla otetaan askeleita taitavampaan työnhakuun ja uuden työn löytämiseen. Taitava työnhakija -verkkokurssit koostuvat neljästä erillisestä viiden päivän verkkokurssista. Kurssit voi suorittaa ajasta ja paikkakunnasta riippumatta netin kautta. Jokainen verkkokurssi täyttää myös vielä voimassa olevan aktiivimallin vaatimukset.

Lokakuun loppuun mennessä Taitava työnhakija -kursseilla on ollut hyväksyttyjä suorituksia yhteensä 854. Osa osallistujista on ehtinyt suorittaa useammankin verkkokurssin. Verkkokursseille kirjautuneita on jo lähes 6 400 henkilöä.

Lue myös nämä