Postin lakko vaikuttaa etuuspostin kulkuun maanantaista 11.11. alkaen

Postin palveluihin ja myös hakemuspostin kulkuun vaikuttava lakko postin jakelussa, käsittelyssä ja kuljetuksessa alkaa maanantaina 11.11.2019. Lakko jatkuu sunnuntaihin 24.11. saakka. Postin lakko liittyy Palvelualojen työnantajien ja Posti- ja logistiikka-alan Unionin PAU:n välisiin työehtosopimusneuvotteluihin.

Lakko vaikuttaa myös työttömyyskassaan lähetettävään hakemuspostiin ja työttömyyskassan lähettämään postiin, ja voi viivästyttää hakemusten käsittelyä ja etuuksien maksua.

Suosittelemme käyttämään eAsiointia hakemusten, liitteiden ja viestien toimittamiseen työttömyyskassalle. Hakemuksia vastaanotetaan aluetoimistoissa ja asioida voit myös Teollisuusliiton ammattiosastojen paikallistoimistoissa ja kuntien yhteispalvelupisteissä.

Lakon aikana hakemukset on mahdollista toimittaa poikkeuksellisesti myös suoraan työttömyyskassan keskustoimistoon Helsingissä (Hakaniemenranta 1 A, jätä postisi kuoressa ala-aulan postilaatikkoon).

Lue myös nämä