Pieniä muutoksia eAsiointiin kirjautumisessa

Teollisuuden työttömyyskassan eAsiointiin kirjautuminen ohjataan jatkossa Suomi.fi –verkkopalvelun kautta.

Syyskuun lopussa pääset kirjautumaan eAsiointiin kassan kotisivujen lisäksi Suomi.fi -palvelun kautta omilla verkkopankkitunnuksillasi. Samalla tunnistautumiskerralla voit käyttää myös muita sähköisiä viranomaispalveluita, kuten Kelan tai TE-toimiston verkkopalveluita.

Suomi.fi on verkkopalvelu, joka kokoaa yhteen julkisessa hallinnossa käytettävät eri sähköiset asiointikanavat.

Muutoksen yhteydessä kassan eAsioinnista ei voi enää siirtyä Teollisuusliiton eAsiointiin ilman erillistä kirjautumista. ”Jäsenyys” -painiketta klikkaamalla pääset kirjautumaan liiton eAsiointiin.

Pysyt kirjautuneena kassan eAsiointiin niin kauan kun automaattinen aikakatkaisu ei keskeytä istuntoa tai kirjaudut itse palvelusta ulos. Muilta osin muutos ei vaikuta eAsioinnin käyttöön tai kirjautumiseen.

Jos et pääse kirjautumaan eAsioinnin sivuille, tyhjennä selaimesi välimuisti, päivitä sivu ja avaa eAsiointi uudelleen.

Jos eAsiointiin kirjautumisessa tai käytössä on edelleen ongelmia, voit olla yhteydessä kassan puhelinpalveluun, puh. 020 690 455.

Lue myös nämä

Hakemusmäärät jatkoivat kasvuaan toukokuussa

Hakemusmäärät ja ansiopäivärahaa saaneiden jäsenten osuus kaikista jäsenistä ovat kasvaneet toukokuussa. Teollisuuden työttömyyskassa on tehnyt kiireellisiä toimenpiteitä hakemusten käsittelyajan pitämiseksi hyvänä. Teollisuuden työttömyyskassaan saapuneiden ansiopäivärahahakemusten...

Työttömyysturvan maksatusta sujuvoitetaan

Työttömyysturvaan on tehty koronatilanteen aiheuttaman käsittelyruuhkan johdosta uusia väliaikaisia muutoksia. Muutosten tarkoituksena on hakemusten käsittelyn helpottaminen ja nopeuttaminen kassoissa. Väliaikainen laki on voimassa 31.10.2020 saakka....