Kassan puhelinpalvelu toistaiseksi suljettu torstaisin

Kassan puhelinpalvelu on toistaiseksi suljettu aina torstaisin. Muutoksella puhelinpalvelun aukioloon kassa keskittää toimintojaan hakemusten käsittelyyn, jotta voimme taata jäsenillemme päivärahan maksamisen nopeasti ja tehokkaasti.

eAsiointimme on auki ympäri vuorokauden, joten voit toimittaa hakemukset, lisäselvitykset ja viestit kassaan eAsioinnin kautta. Uuden viestintäominaisuuden avulla voit kätevästi olla yhteydessä kassan asiantuntijoihin.

Puhelinpalvelun ollessa suljettuna viranomaiset ja työnantajan edustajat voivat ottaa yhteyttä kassaan puhelinvaihteen kautta (puh. 020 774 001) arkipäivisin klo 9.00 – 15.00.

Pahoittelemme tästä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

Lue myös nämä

Aluetoimistoissa ei asiakaspalvelua

Teollisuusliiton aluetoimistot ovat toistaiseksi kiinni koronaepidemiasta johtuen. Teollisuuden työttömyyskassa palvelee asiakkaitaan sähköisesti ja puhelimitse. Etuusasioissa voit ottaa meihin yhteyttä lähettämällä viestin eAsioinnissa tai kotisivujen Ota...

Ansiopäivärahan maksatus nopeutuu

Teollisuuden työttömyyskassa nopeuttaa ansiopäivärahan maksamista. Jatkossa päiväraha voidaan maksaa jo seuraavana arkipäivänä, kun hakemus on käsitelty. Kassan maksamien ansiopäivärahojen maksu tileille käsittelyn jälkeen nopeutuu. Jatkossa...