Helppo ja turvallinen viestiminen onnistuu jatkossa eAsioinnissa

eAsioinnissa on otettu käyttöön uusi viestiominaisuus, jonka avulla voit lähettää ja vastaanottaa viestejä kassan sähköisessä palvelussa. Muutos ei vaikuta eAsiointiin kirjautumiseen tai päivärahahakemusten täyttämiseen.

Viestiminen kassan kanssa muuttuu entistä helpommaksi ja turvallisemmaksi. Voit jatkossa lähettää viestejä eAsioinnin Viestit –välilehden kautta ja sinulle lähetetyt lisäselvityspyynnöt löytyvät samasta paikasta.

Viestin lähettäminen on helppoa, ja viestisi ohjautuu valitsemasi aiheen mukaan suoraan oikealle asiantuntijalle.

Lisäselvitysten ja liitteiden toimittaminen kassaan ei muutu, eli voit lähettää ne eAsioinnin Liitteet –välilehden kautta kuten ennenkin.

eAsiointiin kirjautuminen tapahtuu vahvan tunnistautumisen avulla, joten uusi viestimistapa tekee asioinnistasi kassan kanssa entistä turvallisempaa. Sitä riskiä ei enää ole, että esimerkiksi sähköpostiviestisi menisi väärään osoitteeseen.

Saat tiedon sinulle lähetetystä viestistä myös sähköpostitse ja tekstiviestinä. Näihin muistutusviesteihin et voi kuitenkaan vastata, mutta voit tehdä sen eAsioinnin kautta.

Sinulle lähetetään viestejä eAsiointiin, jos olet hakenut päivärahaa sähköisesti sekä olet lisännyt tietoihisi niin sähköpostiosoitteesi kuin matkapuhelinnumerosi. Muistathan siis pitää yhteystietosi ajan tasalla.

Lisätietoja kassan asiakaspalvelusta, puh. 020 690 455.

Lue myös nämä