Kassan puhelinpalvelu palvelee heinäkuussa aamupäivisin

Kassan puhelinpalvelu on heinäkuun ajan poikkeuksellisesti auki aamupäivisin klo 8.30 – 12.00. eAsiointi on auki ympäri vuorokauden, joten voit toimittaa lisäselvityksiä ja viestejä kassaan eAsioinnin kautta kuten aiemminkin.

Puhelinpalvelun ollessa suljettuna viranomaiset ja työnantajan edustajat voivat ottaa yhteyttä kassaan puhelinvaihteen kautta (puh. 020 774 001) arkipäivisin klo 9.00 – 15.00.

Puhelinpalvelun aukioloaikoja rajoittamalla kassa keskittää toimintojaan hakemusten käsittelyyn, jotta voimme taata jäsenillemme päivärahan maksamisen nopeasti ja tehokkaasti myös kesäkuukausina. Taustalla on muun muassa ennakoitua suurempien lomautusmäärien sekä lakimuutosten aiheuttama lisääntynyt työtaakka, joka vaikuttaa kassan käsittelytilanteeseen.

Pahoittelemme muutoksesta mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.