Kassan puhelinpalvelun aukioloaikoihin muutoksia

Kassa muuttaa puhelinpalvelun aukioloaikoja varmistaakseen päivärahahakemusten nopean käsittelyn myös kesän aikana. eAsiointi on auki normaalisti.

Puhelinpalvelu on kuluvasta viikosta alkaen kiinni tarvittaessa aina yhtenä arkipäivänä viikossa, ja heinä-elokuussa puhelinpalvelu on avoinna aamupäivisin joka arkipäivä. Jäsenet voivat toimittaa lisäselvityksiä ja viestejä kassaan eAsioinnin kautta kuten aiemminkin. Voit tarkistaa kassan puhelinpalvelun poikkeukselliset aukioloajat alta.

Ajankohta

Puhelinpalvelun aukiolo

Toukokuu Suljettu 16.5., 24.5. ja 30.-31.5.2019
Kesäkuu Suljettu torstaisin (juhannusviikolla puhelinpalvelu auki torstaina 20.6., mutta suljettu perjantaina 21.6.2019)
Heinäkuu Avoinna arkipäivisin klo 8.30 – 12.00

Tiedotamme mahdollisista muista muutoksista puhelinpalvelun aukioloaikoihin kotisivuillamme.

Puhelinpalvelun ollessa suljettuna viranomaiset ja työnantajan edustajat voivat ottaa yhteyttä kassaan puhelinvaihteen kautta (puh. 020 774 001) arkipäivisin klo 9.00 – 15.00. Kassan puhelinpalvelun ollessa avoinna viranomaiset ja työnantajat voivat soittaa normaalisti puhelinpalveluun.

Puhelinpalvelun aukioloaikoja rajoittamalla kassa keskittää toimintojaan hakemusten käsittelyyn, jotta voimme taata jäsenillemme päivärahan maksamisen nopeasti ja tehokkaasti myös kesäkuukausina. Taustalla on muun muassa ennakoitua suurempien lomautusmäärien sekä lakimuutosten aiheuttama lisääntynyt työtaakka, joka vaikuttaa kassan käsittelytilanteeseen.

Pahoittelemme muutoksesta mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.