Käyttämällä eAsiointia voit nopeuttaa hakemuksesi käsittelyä

eAsiointi on hyvä keino saada päivärahahakemus pikaisesti käsittelyyn.

Teollisuuden työttömyyskassan jäsenenä käytettävissäsi on sähköinen palvelumme eAsiointi. Sen avulla voit lähettää hakemuksia ja liitteitä ansiopäivärahaa varten. eAsioinnin kautta asiakirjat saapuvat kassaan välittömästi. eAsiointiin kirjaudutaan omilla verkkopankkitunnuksilla.

Jos lähetät hakemuksen kirjepostissa esimerkiksi maanantaina, se saattaa saapua kassaan vasta loppuviikosta. Käsittelemme hakemukset niiden saapumisjärjestyksessä, joten postin kulun vaatiman ajan vuoksi hakemuksesi käsittely voi viivästyä useita päiviä.

Alla olevalta videolta pääset jyvälle, kuinka nopeaa ja vaivatonta eAsioinnin käyttäminen on.

 

eAsiointiin pääset kirjautumaan esimerkiksi etusivumme kautta tai tätä linkkiä painamalla.

Lue myös nämä